Biscuiți de lavanda Shortcake
Ingrediente
150 g de unt înmuiat
60 g de zahăr pudră, plus mai mult pentru a servi
60 g de orez măcinat sau făină de orez, cernută
150 g de făină obișnuită, cernută
linguriță plină de flori de lavandă uscate
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la temperatura de 4 grade (180 grade).
Se bate untul și zahărul pudră până când devin ușoare și pufoase, apoi se adaugă treptat făina cernută și boabele de lavandă.
Se întinde pe o planșetă ușor tapetată cu făină până la o grosime de aproximativ 5 mm, apoi se imprimă 15 biscuiți prin așezarea unei freze rotunde de patiserie de 9 inci pe aluat.
Dați o lovitură de harpă, apoi ridicați pur și simplu tăietorul și bucata va cădea.
Aranjați biscuiții pe o tavă de copt ușor unsă și înțepați ușor fiecare biscuit cu o furculiță.
Coaceți timp de 10 – 12 minute, apoi lăsați pe tava de copt timp de aproximativ 10 minute înainte de a le scoate pe un grătar de sârmă pentru a se răci complet.
Se termină cu un praf ușor de zahăr pudră.