Idei pentru Nunti

Nunta sau petrecerea ta este o ocazie memorabilă și noi te ajutăm să o faci specială cu buchete de lavandă frumoase și parfumate. Să vă ajutăm să învățați și să vă inspirăm cum să adăugați lavandă culinară la tortul de nuntă, la cocktailuri și multe altele. Să furnizăm lavandă uscată parfumată pentru aruncarea la nuntă, pentru a adăuga acele mici detalii speciale care să facă din nunta ta de vis o realitate! Am adunat multe idei pentru a încorpora flori de lavandă, tort de nuntă cu lavandă și cocktailuri cu lavandă, toate împreună, fără a vă distruge bugetul de nuntă! Aruncați o privire…

Muguri de lavandă uscată - Grozavi pentru a fi aruncați la nunții de fetele responsabile cu florile

(permiteți 1/3- 1/4 muguri de lavandă pentru fiecare invitat)
Vă recomandăm dacă folosiți lavandă pentru aruncarea la nuntă să puneți o lingură de măsurare drăguță în castron pentru a-i ajuta pe invitați să determine cantitatea potrivită.

Pentru Saculeti și Wedding Toss cumpărați online aici.

Lavanda nunta Toss Wands

Fă o declarație în timpul nunții tale! Baghetele de nuntă cu lavandă nu numai că vă vor oferi o explozie de parfum frumos, dar vor adăuga culoare și un sentiment de sărbătoare în aer. Capacele sunt ușor de deschis și sunt dimensionate astfel încât fiecare invitat să aibă propria baghetă.

Le puteți achiziționa de aici.

Buchete de lavandă, butoniere, Corsaje și Centre de masă

Buchețele/buchetele de lavandă uscată
Lavanda noastră este cultivată organic, fără pesticide, recoltată manual și lăsată să se usuce la aer în sezonul de vârf pentru a păstra parfumul și frumusețea lavandei. Este legată și împachetată manual pentru ca dumneavoastră să vă bucurați de ea la nunta sau la un eveniment special.

Fiecare mănunchi/legatură este de aproximativ 100-125 de muguri de lavandă. Dacă vă puneți degetul mare și arătătorul împreună într-un semn de „ok”, mănunchiul dvs. încape în acel cerc. Fiecare buchet înfășurat delicat este așezat într-un manșon floral. Dimensiunea tulpinilor de flori este de 35 – 47 cm în lungime, ceea ce îl face un buchet bine rotunjit și echilibrat.
Cumpărați aici.

*Atenție, acest soi nu este un soi comestibil, ci este menit pentru calitatea parfumului.

Buchete, Boutonniere, Corsaje, Centre de masă
Există multe utilizări ale lavandei pentru a vă face nunta specială și unică! Folosiți-o în buchetul de mireasă, în buchetele domnișoarelor de onoare sau în centrele de masă.

De câte mănunchiuri de lavandă am nevoie pentru un buchet de mireasă?

Dacă utilizați legături de lavandă pentru buchete de mireasă, veți dori aproximativ 4-5 buchețele de lavandă. Pentru un buchet de domnisoara de onoare vei dori intre 3-4 buchețele de lavanda.

Cocktails/Mocktails de lavandă spirtoase

Înghițituri spirtoase pentru orice eveniment
Gin-ul este la modă, fără încetinire – este perfect pentru a-l amesteca sec sau pentru a crea un cocktail elaborat, cu mai multe ingrediente. Adăugarea de fizz (apă spumantă, șampanie, orice cu bule cu adevărat) continuă să-i încânte pe petrecăreți pentru natura sa de sărbătoare. Am inclus câteva dintre rețetele noastre inspiraționale folosind Limonada de lavandă și Siropul simplu de lavandă pentru cocktails/mocktails dumneavoastră speciale.

Cocktail-uri Margherita cu Lavandă
1-1/2 cești tequila
1/2 ceașcă triplu sec.
1/2 ceașcă Sirop de lavandă, simplu
1/2 ceașcă suc de lămâie proaspăt stors
Sare Kosher
Gheață
O felie Lime și o Crenguță de lavandă pentru garnitură

Lavanda Collins
50 ml Gin
30ml suc de lămâie
15ml Sirop simplu de lavandă
Apă Minerală
O felie Lime și o Crenguță de lavandă pentru garnitură

Șampanie lavandă
170 ml Șampanie sau Prosecco
2 lingurițe de sirop simplu de lavandă
Ornează cu Crenguțe de lavandă!

Mocktailuri și Cocktail-uri spirtoase de lavandă și limonadă
Limonada noastră de lavandă de petrecere servește aproximativ 100 de pahare (125ml). Perfect pentru orice eveniment special. Poate fi transformat cu ușurință într-un „punch” sau un cocktail! Dar nu uitați să le garnisiți cu adorabilele noastre selecții de cocktail de lavandă!

Puteți achiziționa atât Limonada de lavandă în vrac, cât și selecțiile de cocktail de lavandă aici.

Iată câteva rețete simple de cockteiluri care vă fac evenimentul extra special.

Limonadă Mock Soda Lavender
Mix de limonadă de lavandă
1 cană de apă seltzer

„Punch” de șampanie
8 cani de Lavanda Limonada pregatita
1 sticla de sampanie

Limonadă „murdară”
110 ml vodcă sau gin
230ml Limonadă de lavandă preparată
60ml Schweppes

De câtă Limonadă de Lavandă voi avea nevoie?
Atunci când planificați o petrecere pentru 100 de oaspeți, se estimează că veți servi una până la două porții de 125 ml per oaspete pentru fiecare oră de petrecere.

Lavandă comestibilă, Tendințe de Nuntă

Lavanda comestibilă este tendința!
Potrivit The Knot, planificarea nunții include florale comestibile, cum ar fi lavanda în recepțiile lor. Gândiți-vă la includerea în articole precum „Congelate în cuburi de gheață, aruncate în salate (sau sosuri), presărate pe blaturi de desert, este o modalitate ușoară de a eleva practic orice, de la apă perfuzată la tort clasic cu vanilie”.

Lavanda culinară
Simplu pentru a adăuga la mâncarea de recepție. Pentru tortul de nuntă, sugerăm cofetarului să folosească 1 linguriță de lavandă culinară (măcinată) per cană de amestec de tort. Pentru o înghețată de lavandă, vă sugerăm să folosiți extractul de lavandă pentru a obține aroma dorită pe care o căutați.

Nunta ta este importantă și pentru noi, suntem mai mult decât dispuși să împărtășim expertiza noastră în adăugarea culinară la alte alimente pe care le-ai putea avea pentru evenimentul tău special. Trimiteți-ne un e-mail dacă aveți nevoie de ajutor pentru a afla cât de multă lavandă culinară să adăugați și cum.