Despre noi

Lavanda Isolde este produsă în sud-vestul României, aproape de malurile Dunării. Face parte din Isolde Farms, fondată în România în 2007.

Principalul nostru obiectiv este agricultura – agricultura este modul nostru de viață, moștenit de la generațiile anterioare din zona rurală Northamptonshire din Anglia. După multă muncă și determinare, ne-am extins în agricultura ecologică, producând lavandă și vin natural.

Isolde Lavender este despre împărtășirea pasiunii noastre pentru mediul rural românesc. Lavanda iubește soarele, iar zilele de vară minunat de lungi din România și solurile cu drenaj liber îi conferă un parfum unic și delicat. Dorim să împărtășim experiența de a ne plimba prin câmpurile noastre de lavandă într-o briză ușoară, înconjurați de o ceață purpurie.

De ce Isolde? Primele două companii pe care le-am înființat în România se numesc Tristan Farms și Isolde Farms. Numele provin din romanul tragic din secolul al XII-lea al lui Gottfried von Strassburg, tradus pe scenă de Richard Wagner.

Sperăm să vă bucurați de lavanda Isolde, fie prin vizitarea fermei noastre, fie prin utilizarea produselor noastre, care vă transportă instantaneu aici.