Reduceri!

Cutie Cadou Wine and Lavender

Setul contine:

  • Sapun natural scrub cu ovaz, miere si lavanda
  • Ulei esential de lavanda 100% bio – 10 ml
  • Apa de lavanda – 150 ml
  • Odorizant de masina cu ulei esential de lavanda pur
  • O sticla de vin la alegere.

Prețul inițial a fost: 180,00 lei.Prețul curent este: 150,00 lei.

Poti alege un pachet personalizat cu o sticla de vin si produse din lavanda. De asemenea, poti personaliza mansonul cu logo, nume firma si grafica adecvata evenimentului respectiv.

Sapun natural scrub cu ovaz, miere si lavanda

 

Fabricat manual, doar din ingrediente naturale, fara coloranti si conservanti
Miros sublim, specific ingredientelor, fara parfumuri artificiale

 

 

Ulei esential de lavanda 100% bio – 10 ml

Ulei esential de lavanda pur si natural Isolde, obtinut prin distilarea florilor de lavanda cu ajutorul aburului, proces tehnologic bine controlat, performant si prietenos cu mediul inconjurator.

Lavanda provine din cultura proprie situata in zona de sud-vest a Romaniei, ecologica, lucrata manual. Uleiul esential are analize de laborator care atesta faptul ca este BIO, 100% pur, natural.

 

Apa de lavanda – 150 ml

Apa de lavanda Isolde este un produs secundar obtinut prin distilarea florilor de lavanda cu ajutorul aburului, proces tehnologic bine controlat, performant si prietenos cu mediul inconjurator.

Este regeneranta pentru piele, calmanta si relaxanta, asigura un somn usor, este un parfum natural foarte utilizat si indragit de catre persoanele care prefera un stil de viata sanatos, fara chimicale.

 

 

 

Odorizant de masina cu ulei esential de lavanda pur
Odorizantul auto cu lavanda este un produs natural 100% ce contine ulei esential de lavanda pur, rezultat în urma distilarii florilor de lavanda.