Pachet Cadou Isolde SPA

  • Ulei esential de lavanda 10 ml
  • Apa de lavanda 150 ml
  • Sare de baie Calm si Relaxare 300 gr
  • Ulei de masaj din ulei de samburi de struguri si ulei essential de lavanda

90,00 lei

 

Ulei esential de lavanda pur si natural Isolde, obtinut prin distilarea florilor de lavanda cu ajutorul aburului, proces tehnologic bine controlat, performant si prietenos cu mediul inconjurator.

Cele mai importante proprietati ale uleiului de lavanda : antiseptic, relaxant, aduce somnul mai usor, antispasmodic, tonic, regenerator si calmant cutanat pentru piele afectata de rani, arsuri, intepaturi de insecte, acnee, eczeme, urticarii, psoriazis, cicatrizant, regenerant cutanat, purificatora, anti-aging, antidepresiv, favorizeaza starea de bine, amelioreaza durerile de cap, parfum natural, varianta naturala de balsam de rufe – 5-6 picaturi in cuva de balsam a masinii de spalat. Este pur, deci nu pateaza.

 

 

Apa de lavanda Isolde este un produs secundar obtinut prin distilarea florilor de lavanda cu ajutorul aburului, proces tehnologic bine controlat, performant si prietenos cu mediul inconjurator.

Apa de Lavanda Isolde provine din cultura proprie situata in zona de sud-vest a Romaniei, ecologică, lucrată manual, 100% pura, naturala.

Este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct sau pulverizat cu o discheta pe corp, dupa curatirea pielii.

 

Sarea de baie imbogatita cu lavanda este potrivita pentru orice tip de piele, cu efecte benefice vizibile dupa o prima utilizare. Folosita frecvent, imbunatateste ireversibil aspectul pielii. Datorita compozitiei unice de saruri bogate in minerale si ulei esential de lavanda, te vei bucura de o baie relaxanta, in timp ce intregul corp va beneficia de o hrana bogata pentru piele, cu efect emolient si de infrumusetare.

 

 

Ulei hidratant de corp din ulei de masiline, ulei de cocos, ulei din samburi de struguri, ulei de portocala si ulei essential de lavanda