Pachet Cadou Isolde Read & Relax

  • Ulei esential de lavanda 10 ml
  • Apa de lavanda 150 ml
  • Tableta de ceara parfumata cu cu ulei de lavanda
  • Carte impachetata , la alegere: “Arta simplitatii ” sau „Fericirea traieste in spatii mici“ sau „Timpul simplitatii” de Dominique Loreau

100,00 lei

 

 

Ulei esential de lavanda pur si natural Isolde, obtinut prin distilarea florilor de lavanda cu ajutorul aburului, proces tehnologic bine controlat, performant si prietenos cu mediul inconjurator.

Cele mai importante proprietati ale uleiului de lavanda : antiseptic, relaxant, aduce somnul mai usor, antispasmodic, tonic, regenerator si calmant cutanat pentru piele afectata de rani, arsuri, intepaturi de insecte, acnee, eczeme, urticarii, psoriazis, cicatrizant, regenerant cutanat, purificatora, anti-aging, antidepresiv, favorizeaza starea de bine, amelioreaza durerile de cap, parfum natural, varianta naturala de balsam de rufe – 5-6 picaturi in cuva de balsam a masinii de spalat. Este pur, deci nu pateaza.

 

Apa de Lavanda Isolde provine din cultura proprie situata in zona de sud-vest a Romaniei, ecologica, lucrata manual, 100% pura, naturala.

Este regeneranta pentru piele, calmanta si relaxanta, asigura un somn usor, este un parfum natural foarte utilizat si indragit de catre persoanele care prefera un stil de viata sanatos, fara chimicale.

Tableta de ceara parfumata 

Ingrediente – ceara naturala de soia 100%, flori naturale uscate pentru decor si diferite arome: lavanda, vanilie, patchouli, cafea
Mod de folosire:
Tabletele de ceara se pot folosi sub forma de odorizant natural de camera
Un alt mod de folosire este in suportul ceramic pentru aromaterapie.
Rupeti o tableta de ceara parfumata in cateva bucati mai mici si asezati-le intr-un difuzor de aromaterapie, in interiorul caruia se pozitioneaza o lumanare mica de tip pastila.
Dupa topire, parfumul incepe sa se elibereze in incapere.
Dupa solidificare, pastilele se pot topi din nou, pana dispare aroma.

 

Fericirea traieste in spatii mici

De (autor): Dominique Loreau

DE FAPT, UNDE LOCUIESTE FERICIREA? IN SUFLET SAU INTR-O CASA MARE?

Ati raspuns cumva „Intr-o casa mare“? Va rog, puteti sa imi spuneti si la ce etaj?

Fragment din volumul „Fericirea traieste in spatii mici ” de Dominique Loreau:

“ENERGIA INSEAMNA VIATA
Se stie, grijile sunt cele care ne fac nefericiti si posomorati si care ne impiedica sa fim plini de viata si de veselie. Gandul este o forma de energie, la fel ca electricitatea sau gravitatia. Sa ai mereu ceva la care sa te gandesti, o problema de rezolvat… asta oboseste sistemul nervos, iar pe termen lung te imbolnaveste. Alegand sa traiesti intr-o locuinta mica inseamna nu doar sa faci economii de ordin financiar, ci si sa revii la un fel de atitudine „discreta”, la moderatie in toate domeniile. Inseamna sa-ti faci mai mult timp pentru reflectie, pentru a regasi un stil de viata echilibrat si frugal, care sa te ajute sa te simti intr-o mai mare armonie cu tine insuti. Inseamna sa faci o mai mare economie de energie; o energie in slujba careia ne traim toata viata, fie ca sa adunam cat mai mult, fie ca sa cheltuim, fie ca sa… risipim. Atunci cand nu trebuie sa ne facem griji pentru bunurile materiale, avem posibilitatea sa acumulam aceasta energie, care duce la liniste interioara.

INTERIORUL CASEI AR TREBUI SA NE DEA ENERGIE
Departe de a ne arunca in lancezeala, locuinta noastra ar trebui sa ne elibereze de toate blocajele si sa ne ajute sa ne regasim dinamismul, greu incercat de lumea exterioara. Uitam mult prea adesea ca boala este o diminuare a energiei. Rolul unui interior ar trebui sa fie asadar acela de a hrani aceasta energie, de a ne aduce calmul si echilibrul in ganduri, in actiuni si comportamente. Prin urmare, important nu este sa locuim intr-un spatiu mare, ci intr-unul confortabil. Nu marimea unui interior ne asigura odihna. Dimpotriva: cu cat spatiul este mai mic, cu atat invita mai mult la liniste, seninatate, curatenie si ordine. O ora sau doua de menaj pe saptamana sunt de ajuns. Cateva plante verzi, un buchet de flori, lumini difuze, muzica in surdina… nu ne mai ramane asadar decat sa ne inchidem telefonul, sa ne cuibarim intr-un fotoliu confortabil si sa evadam in lectura, in muzica, intr-un film bun sau in visare. Acestea sunt activitatile care aduc intr-adevar energie si spatiu. Spatiu interior, desigur.”

 

Arta Simplitatii

De (autor): Dominique Loreau

„Cand o femeie se simte perfect imbracata, poate sa uite de ea. Este ceea ce se cheama farmec. Cu cat veti uita de voi, cu atat veti avea mai mult farmec.“ – Scott Fitzgerald

Arta simplității este o carte care îți propune o subtilă alianță a eticii cu estetica, o apologie a simplității, care nu înseamnă, în ruptul capului, simplificare. Cartea te invită să îți eliberezi spațiul, timpul și mintea de lucrurile inutile, care îți încarcă viața și îți distrug armonia. Cartea te învață cum să îți alegi cu atenție obiectele, hainele, alimentele și activitățile care îți aduc bucurie și binefaceri. Cartea te îndrumă să îți cultivi gustul pentru frumos, pentru natură și pentru spiritualitate. Cartea te ajută să îți găsești echilibrul, să îți exprimi personalitatea și să îți împlinești potențialul.

Arta simplității este o carte care te inspiră să trăiești mai bine cu mai puțin, să te bucuri de momentele prezentului și să îți creezi propria ta artă de a fi. Cartea este scrisă de Dominique Loreau, o eseistă franceză, care trăiește de peste treizeci de ani în Japonia. Cartea a devenit un bestseller internațional, vândut în milioane de exemplare.

 

 

Timpul simplitatii

De (autor): Dominique Loreau

O carte despre gratie, delicatete, noblete si modestie, despre iubire si discretie, loialitate si multe alte lucruri simple din trecut care dau vietii o savoare pe care astazi o cautam. si uneori ne place sa credem ca am gasit-o.

Cum ar fi daca nu am mai incerca nebuneste sa stralucim ori sa invingem cu orice pret intr-o societate in care lacomia si competitia au devenit norma si individualismul contemporan se reduce la un trist narcisism?

Fericirea pe care societatea de consum ne-o „vinde” sub aparenta placerilor si a libertatii nu este altceva decat o capcana teribila care, intr-un ritm din ce in ce mai accelerat, ne transforma intr-o specie de roboti, intr-un fel de monstri nu cu doua capete, ci cu doua creiere: unul uman si celalalt „cu inteligenta artificiala”. Nu e prea tarziu sa dam in marsarier, dar trebuie sa ne grabim, ca nu cumva sa ajungem in punctul in care nu vom mai putea nici macar sa speram la aceasta intoarcere. O intoarcere intr-o epoca in care viata nu era atat de lacoma si de grabita dupa desertaciune.

Discretia, delicatetea, grija de a nu-i deranja pe ceilalti, de a nu ramane niciodata dator, iata calitatile pe care ar trebui sa ne straduim sa le transmitem si generatiilor actuale!

„Se spune ca timpul schimba lucrurile insa, de fapt, tu trebuie sa le schimbi”. – Andy Warhol

„Timpul nu trece mai repede ca altadata, doar noi trecem pe langa el mai repede”. – George Orwell