Se bat ierburile foarte fin și se amestecă împreună. Se aplică amestecul de ierburi pe cotlete, distribuindu-le cât mai uniform posibil. Înfășurați cotletele în folie de plastic și dați-le la frigider timp de 1 oră sau mai mult (până la 24 de ore).
Când sunteți gata să gătiți, îndepărtați ambalajul, sărați ușor cotletele și aduceți-le la temperatura camerei. Preîncălziți grătarul și gătiți-le timp de 3 – 5 minute pe fiecare parte, în funcție de grosime, pentru o friptură medie.
Acest site folosește cookie-uri pentru a-ți putea oferi cea mai bună experiență în utilizare. Informațiile cookie sunt stocate în navigatorul tău și au rolul de a te recunoaște când te întorci pe site-ul nostru și de a ajuta echipa noastră să înțeleagă care sunt secțiunile site-ului pe care le găsești mai interesante și mai utile.
Cookie-urile strict necesar trebuie să fie activate tot timpul, astfel îți putem salva preferințele pentru setările cookie-urilor.
Dacă dezactivezi aceste cookie-uri, nu vom putea să-ți salvăm preferințele. Aceasta înseamnă că de fiecare dată când vizitezi acest site va trebui să activezi sau să dezactivezi cookie-urile din nou.
More information about our Cookie Policy