Se pun căpățânile de flori într-o cratiță și se toarnă apă clocotită. Se aduce din nou la fierbere și se fierbe timp de un minut sau două. Se oprește focul și se lasă la infuzat timp de 10 minute. Se strecoară. Se adaugă zahărul și se amestecă pentru a se dizolva. Se adaugă apa rece. Stoarceți lămâile direct în cratiță, apoi strecurați din nou dacă doriți să scăpați de sâmburi.
Acest site folosește cookie-uri pentru a-ți putea oferi cea mai bună experiență în utilizare. Informațiile cookie sunt stocate în navigatorul tău și au rolul de a te recunoaște când te întorci pe site-ul nostru și de a ajuta echipa noastră să înțeleagă care sunt secțiunile site-ului pe care le găsești mai interesante și mai utile.
Cookie-urile strict necesar trebuie să fie activate tot timpul, astfel îți putem salva preferințele pentru setările cookie-urilor.
Dacă dezactivezi aceste cookie-uri, nu vom putea să-ți salvăm preferințele. Aceasta înseamnă că de fiecare dată când vizitezi acest site va trebui să activezi sau să dezactivezi cookie-urile din nou.
More information about our Cookie Policy